Reintegratie Leiden

Alles over reintegratie in Leiden

Heeft u een werknemer die door lichamelijke of psychische klachten zijn of haar huidige functie niet meer uit kan oefenen? Er kan dan bij uw bedrijf een vervelende situatie ontstaan. U moet er dan als werkgever voor zorgen dat uw werknemer toch weer aan het werk kan. Work2Work kan u hierbij helpen. We kunnen voor u om te beginnen bekijken of uw werknemer bij u in dienst kan blijven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een andere functie binnen uw bedrijf te gaan bekleden. Als dit niet mogelijk is, dan raden wij u aan om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw werknemer aan werk bij een ander bedrijf te helpen.

Het reintegratiebureau voor Leiden

Als reintegratiebedrijf voor Leiden en omstreken hebben we veel ervaring met het hele reintegratie proces. Bij Work2Work werken mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van alles wat met het arbeidsproces te maken heeft. We houden een uitgebreid intakegesprek met zowel u als uw werknemer. Hierna doen wij arbeidskundig onderzoek binnen uw bedrijf, om te bekijken wat de mogelijkheden binnen uw bedrijf zijn. Dit ook op het gebied van een andere functie. Aan de hand hiervan maken wij een rapport, waar eventueel ook in kan staan dat het beter is als uw werknemer aan de slag gaat bij een ander bedrijf.

Work2Work biedt personele diensten aan zoals:

Meer weten over ons reintegratiebedrijf voor Leiden?

Wilt u meer weten over wat er mogelijk is bij ons reintegratiebureau voor Leiden en omstreken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Work2Work. We hebben specialisten werken die graag voor u gaan kijken wat er allemaal mogelijk is. We vinden het belangrijk om u hierbij zo duidelijk mogelijk van advies te voorzien. Er staat uitgebreide informatie over dit onderwerp op onze website, maar u kunt ook altijd eens contact met ons opnemen om al uw vragen aan ons te stellen.