Testimonials

Wat onze opdrachtgevers en cliënten zeggen:

G4S Nederland

Bij Work2Work beloven ze niet alleen heel veel bij Spoor 2 trajecten en maken ze het ook nog een keer helemaal waar. 

sodexoSodexo

Een Spoor 2 partij die er echt boven op zit zodat wij hier een stuk rustiger ‘s nachts kunnen slapen.

Vivat Reaal

Adequaat, professioneel, snel schakelen en betrouwbaar.

Houtwerf BV

Zakelijke benadering vanuit de menselijke maat, korte lijnen, goede resultaten en waarmaken wat ze beloven.

De Verzuim Regisseur

Professionals in Spoor 2 re-integratie die ik aan iedere organisatie kan aanbevelen.

Dit alles heb ik dankzij Thimo Spil gedaan, de beste leraar die ik tot nu toe heb gehad. De lessen waren zeer aangenaam zonder een rigide structuur, maar wel altijd met veel tijd voor essentiële opdrachten en humor.

Ik wil iets vertellen over de taaltraining die Work2Work geeft voor gevorderde anderstaligen. Aanvankelijk dacht ik niet dat deze cursus mij zou helpen bij het verbeteren van mijn schrijfvaardigheid en mijn begrip van de Nederlandse taal. Toen ik het materiaal zag, vond ik het heel moeilijk: nieuwe dialogen, nieuwe woorden en nieuwe oefeningen die heel lastig waren. Om nog maar te zwijgen over de bijgeleverde CD.

Ik ben echter heel serieus te werk gegaan. Naarmate de tijd vorderde, ontdekte ik steeds beter de relatie tussen het lesmateriaal, het boek en de audio oefeningen. Ik heb mijn eigen leermethode ontwikkeld. Internet heeft mij daarbij zeer geholpen. Ik heb alle audio oefeningen op een mp3 gezet zodat ik het op ieder moment van de dag kon beluisteren. Dat was in mijn beleving de oplossing.

Dit alles heb ik dankzij Thimo Spil gedaan, de beste leraar die ik tot nu toe heb gehad. De lessen waren zeer aangenaam zonder een rigide structuur, maar wel altijd met veel tijd voor essentiële opdrachten en humor. De leraar presenteerde de aanvullende oefeningen in combinatie met het materiaal van de studie. Dat gaf goede resultaten.

Conclusie: Deze cursus heeft mij geholpen met het begrijpen van de audio CD, het lezen en het opstellen van brieven. Voor mij was het een zeer goede ervaring en vooral een verbetering van mijn grammatica.

– Marcello Casserotti  |  Voormalig Re-integratie cliënt

 


Vorig jaar januari kwam er een vacature beschikbaar toen werd ik uitgenodigd voor de sollicitatie procedure en heb ik een sollicitatie gesprek gehad , die zelfde middag ben ik terug gebeld dat ik de baan had.

In januari 2012 ben ik via het UWV in contact gekomen met Work2Work. Voor die tijd dat ik een ziektewet uitkering en die was omgezet in WW.

In die tijd had ik de beslissing genomen om een opleiding te starten, dit werd sociaal maatschappelijk dienstverlener gecombineerd met een leerbaan. Het vinden van die leerbaan viel niet mee. Ik begon met een stage bij vluchtelingenwerk zodat ik de opleiding kon starten en ondertussen kon solliciteren naar een leerbaan in de sociale sector. Dit viel niet mee in die tijd heb ik veel contact gehad met Fred Vermeij hij gaf tips voor het solliciteren en hoe ik bedrijven het best kon benaderen.

Na heel wat sollicitaties zonder succes kwam de omslag inmiddels had ik een nul uren contract bij het leger des heils maar nog geen leerplek. We besloten het op een andere boeg te gooien ik had een open sollicitatie bij het Raamwerk gedaan en die was ook afgewezen Fred Vermeij heeft toen voor me gebeld of ik langs mocht komen voor een oriënterend gesprek om te kijken wat ik nodig had om daar te kunen werken. Vanuit het gesprek wat ik toen heb gehad kon ik aan het werk op een locatie in Sassenheim op oproep basis. Toen ik eenmaal in de organisatie werkte heb ik naar de afdeling opleidingen gebeld en verteld wie ik was en wat ik wou doen, ik heb toen afgesproken dat ik een open sollicitatiebrief zou sturen voor een opleidingsplaats, van te voren wist ik dat de brief eerst zou worden afgewezen en dat de brief in hun portfolio bewaard zou worden voor het volgende leerjaar.

Vorig jaar januari kwam er een vacature beschikbaar toen werd ik uitgenodigd voor de sollicitatie procedure en heb ik een sollicitatie gesprek gehad , die zelfde middag ben ik terug gebeld dat ik de baan had. Ik heb van januari tot september gewerkt als groepsondersteuner en in september ben ik gestart met de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg bij het Mondriaan college.

Dit allemaal dankzij een telefoontje van Work2Work met de vraag of ik langs mocht komen voor en oriënterend gesprek.

– Mavis de Groot  |  Voormalig Re-integratie cliënt


Sinds 2010 zet Ttif.company arbeidsdeskundigen in van Work2Work. De samenwerking wordt door ons als proactief en doelgericht ervaren. Met name de korte lijnen en het snelle schakelen maakt Work2Work tot een plezierige samenwerkingspartner voor re-integratie spoor 2, arbeidskundig advies en mediation!

– Helga John  |  Ttif.company

www.ttifcompany.nl

ttif.company logo