Missie & Visie

Missie

Bij Work2Work geloven wij dat personele dienstverlening mensenwerk is. Wij willen onze cliënten en klanten dan ook de mogelijkheid bieden om een betere leefwereld te creëren in hun loopbaan. Deze leefwereld is gebaseerd op ontwikkeling, motivering en bovenal betrokkenheid. Dit doen wij door in te zetten op maatschappelijk ondernemen en de individuele belangen van de klant en cliënt in het oog te houden. Onze pijlen staan altijd gericht op zowel de klant als de cliënt. Daarom streven wij continue naar een betere kwaliteit van onze diensten, zodat de verwachtingen van onze klanten en cliënten steeds worden overtroffen. Onze kernwaarden persoonlijk, betrokken en daadkrachtig helpen ons om vast te houden aan ons ideaal.

Visie

Wij willen onze passie voor werk blijven delen met onze omgeving. Passie in de organisatie zelf, maar ook onze passie voor het begeleiden van re-integratiecliënten. Wij geloven er namelijk in dat werk een groot gedeelte uitmaakt van wie een persoon of een organisatie is. Wij blijven er continue aan werken om onze cliënten zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe baan of herintreding in de huidige baan. Wij blijven betrokken, persoonlijk, daadkrachtig en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij geloven dat wanneer we mensen stimuleren hun talenten te gebruiken en te inspireren om zichzelf te ontwikkelen, dat ieder individu samen met Work2Work de ingrediënten in handen heeft om stapje voor stapje bij te dragen aan een betere leefwereld voor iedereen.