Outplacement

Met Outplacement van Work2Work bespaart u veel tijd én geld!

Het is erg vervelend als u constateert dat een aantal van uw werknemers vanwege bedrijfseconomische redenen boventallig zijn geworden. Het vergt veel van uw tijd om voor uw werknemers een passend alternatief te vinden. Wij nemen u dit werk uit handen, zodat u zich met andere zaken kunt bezighouden. Wij zorgen voor de nodige begeleiding, advies en bemiddeling om voor uw werknemer ander werk te vinden.

Wij bieden door middel van Outplacement uw werknemer de juiste trainingen aan om een nieuwe, passende functie te vinden. Work2Work heeft, als gecertificeerd re-integratiebedrijf, veel ervaring in sollicitatietrainingen, arbeidsbemiddeling en coaching.

Het gezamenlijke doel is helder en onze doelgerichte aanpak werkt. Het overgrote deel van onze outplacement kandidaten heeft binnen 9 tot 12 maanden weer een goedbetaalde baan op zijn eigen niveau. Gezamenlijk maken wij dat mogelijk. Wij zien het als onze missie om outplacement-kandidaten zo snel mogelijk naar een passende baan op eigen functieniveau te begeleiden. Work2Work verzorgt al jaren succesvolle outplacementtrajecten, waarin wij voor de nodige begeleiding, advies en bemiddeling zorgen om voor uw werknemer(s) ander werk te vinden.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw werknemer zich ‘thuis’ bij ons voelt en schept het vertrouwen dat er een passende oplossing wordt aangeboden. Onze adviseurs denken en werken altijd vanuit een doelgerichte en resultaat-gerichte aanpak.

Outplacement Tools
Om succesvol een nieuwe betaalde baan te realiseren bieden wij een pakket van outplacement tools aan. Deze tools zijn op basis van maatwerk in te zetten met het oog op de behoefte van de kandidaat. De inzet van de outplacement tools wordt individueel vastgelegd in het outplacement trajectplan.

De in te zetten outplacement tools bestaan uit het inzetten van inter-persoonlijke cognitieve trainingen op basis van NLP, personal coaching, sollicitatie training en presentatie, personal branding, opmaak sollicitatiebrief en curriculum vitae, social media support en vindbaarheid, jobhunting, actieve arbeids- en zakelijke netwerkbemiddeling.

Binnen het Outplacement traject bieden wij o.a. het volgende:

  • Sollicitatietraining
  • Coaching
  • Deelname aan netwerkbijeenkomsten
  • Jobhunting
  • Arbeidsbemiddeling

Trajectduur: 9-12 maanden

Wilt u uw boventallige werknemer een nieuwe passende functie bieden bij een andere werkgever? Wilt u daarnaast tijd en geld besparen in het zoeken van deze passende functie? Onze register arbeidsdeskundigen staan voor u klaar om direct een traject te starten!

Voor meer informatie of een ‘offerte op maat’ kunt u contact opnemen met Work2Work via 0252410110 of via email: info@work2work.nl

De unieke voordelen van Outplacement via Work2Work:

  • Gecertificeerde register arbeidsdeskundigen
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hoog uitstroompercentage
  • Groot zakelijk netwerk